HTML

Budafok Éjjel-Nappal

Aki ismeri annak nem kell bemutatni, aki pedig még nem ismeri annak meg kell ismernie a 22. kerületet. Megmutatjuk mit, hol és mikor érdemes csinálni Budafokon!

Címkék

Torkig élményekkel

2014.02.12. 19:11 Budafok Éjjel-Nappal

Kerületünk két nagysikerű látványossága ismét beköltözik egy hétvégére a Nemzeti Múzeum kertjébe. Az alkalom a II. Budapesti Halfesztivál. A Tropicarium és az Álomautó kiállítás csatlakozva a torkos csütörtök kiváló kezdeményezéshez, torkig élményekkel címmel ajánl 50%-os jegyeket a Halfesztiválra érkezőknek!

alomauto-kupon-3.jpg

A két standon attrakciónként egy horgász old-timert állítanak ki egy gyönyörű Cadillac Fleetwood személyében valamint a Tropicarium ismeretterjesztő standdal mutatja be magyarország fogyasztható halait.

202253s.jpg

Remek alkalom egy kis kirándulásra a városban, majd a kedvezményes kuponokkal egy felejhetetlen élmény átélése a kerületünkben.

Tipp: A Halfesztiválra is vonatkozik a Torkos Csütörtök akció, kedvezményes kuponajánlataik a cikk alján is megtalálhatóak.

halfeszt_kép.png

image_1355394243.jpg

Budafok Éjjel-Nappal

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budafok.blog.hu/api/trackback/id/tr715811461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása