HTML

Budafok Éjjel-Nappal

Aki ismeri annak nem kell bemutatni, aki pedig még nem ismeri annak meg kell ismernie a 22. kerületet. Megmutatjuk mit, hol és mikor érdemes csinálni Budafokon!

Címkék

Rendeljünk: Hamburger Palace

2014.01.29. 19:13 Budafok Éjjel-Nappal

Ettől a kis havazástól megrettenve, úgy döntöttünk, hogy inkább házhoz szállítást választva kipróbálunk egy újabb kerületünkbe szállító éttermet. A választás a csak a XI. és XXII. kerületbe szállító Hamburger Palace-ra esett.

Az ebéd egy Ham and Eggs hamburger menü volt és a rendelés leadása után 22 (!!!) perccel már meg is érkezett. Hóesésben, új címre, tökéletesen átsütve és elkészítve.

A hamburger hús házilag készített, a buci még a normál méretben is több mint kielégítő méretű és a szokásos saláta adagokat is felülmúlják a két kerület határán ügyködő szakácsok. A tükörtojás közepe még a tökéletesen folyós állapotban volt, míg a széle rendesen meg volt sütve. A sonka minősége is kiemelkedő volt a vendéglátóipari átlaghoz képest.

photo 1 (1).JPG

A menü jellegből adódóan járt hozzá egy dobozos kóla és egy normál adag hasábburgonya, plusz pont, hogy nem sózták meg nagyon, így mindenki kedvére ízesítheti.

Az árakat tekintve a teljes menü 1390 forint volt és azt kell, hogy mondjam, hogy a mezőny többi résztvevőjéhez képest, eddig itt kaptuk a legjobb ár-érték arányt. A non plus ultra az igényes csomagolás és a kedves futár.

Mindenkit csak bátorítani tudunk, hogy rendeljen tőlük, legközelebb a pizzáikat kóstoljuk meg.

Hamburger Palace

Telefonszám: 06 1 205 3409

E-mail: info@hamburgerpalace.hu

http://www.hamburgerpalace.hu/

Rendelésfelvétel:

hétfő-csütörtök: 10:00-22:40

péntek-szombat: 10:00-23:00

vasárnap: 10:00-22:40

image_1355394243.jpg

Budafok Éjjel-Nappal

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budafok.blog.hu/api/trackback/id/tr945788749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása