HTML

Budafok Éjjel-Nappal

Aki ismeri annak nem kell bemutatni, aki pedig még nem ismeri annak meg kell ismernie a 22. kerületet. Megmutatjuk mit, hol és mikor érdemes csinálni Budafokon!

Címkék

Kedvcsináló hétvégére!

2014.04.16. 13:14 Budafok Éjjel-Nappal

Szombaton reggel végre eljön a nagy nap és megkezdődik az Álomautó Kiállítás, valamint a Budafok Éjjel-Nappal közös nagy hétvégi ünnepe az Első Húsvéti Locsoló- és Nyuszifesztivál!

Rengeteg munkát fektettünk bele, hogy minden korosztály megtalálja a kedvére való programokat. Egész hétvégén várja a legkissebbeket az OTP Bank gyereksátra, ahol az ünnepekhez kapcsolódó kézműves játszóház és csillámtetoválás biztosítja a felnőttek nyugodt szórakozását.

Megrendezésre kerül az I. Vintage Komód - Közösségi Vásár is, ahová még várjuk az utolsó asztalokra jelentkezőket a marketing@alomautokiallitas.hu e-mail címen. 

Az árusok szombaton és vasárnap is, cserélgetik, árulják a legmenőbb vintage darabjaikat, valamint a belvárosban már ismertté vált Trash13 Vintage Store is részt vesz a csere-berében. A kerületi boltokat egy korábbi cikkünkben bemutatott, a Gábos család által vezetett Spider Cipő-Outlet képviseli.

Akiket kevésbé érdekelnek a ruhadarabok, azok se csüggedjenek, hiszen a hétvégén a Nagy Budapesti Kultúrzsibi is az Oroszlános Udvarba költözik. Igazán menő antik bútorok, könyvek, bakelitlemezek és apró csetreszek várják az érdeklődőket.

A vásárlás is kimerítő tud lenni, ezért olyan gasztronómiai kiállítókat hívtunk, akik az ünnephez méltó kulináris élvezetekkel készültek. A Nagymama Házi Boltja régimódi házilag füstölt hústermékekkel készül, hozzá érdemes a Pataki Cukrászda kalácsait választani, majd desszertként egy kis gyümölcskenyeret az idén 41 éves érdi legendás cukiból.

Az autók szerelmeseit természetesen várja az Álomautó Múzeum, de az Udvarban tart találkozót a Cadillac Klub is. Sok szeretettel várunk mindenkit szombaton és vasárnap az Oroszlános Udvarban!

 

 

image_1355394243.jpg

Budafok Éjjel-Nappal

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budafok.blog.hu/api/trackback/id/tr786043333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása