HTML

Budafok Éjjel-Nappal

Aki ismeri annak nem kell bemutatni, aki pedig még nem ismeri annak meg kell ismernie a 22. kerületet. Megmutatjuk mit, hol és mikor érdemes csinálni Budafokon!

Címkék

Cipőt a cipőboltból

2014.01.23. 18:42 Budafok Éjjel-Nappal

A blog egyik legfontosabb küldetése, hogy bebizonyítsa a 22. kerületben minden olyan boltot és szolgáltatást megtaláltok, amiért esetleg bementek a belvárosba vagy egy külterületi szuper-hiper-market központba.

Kicsivel kevesebb mint két hete nyílt meg kerületünk fő utcáján a Mária Terézia utca 16 szám alatt egy nagyon szimpatikus és fiatalos cipőbolt. Természetesen minden nem és korosztály megtalálja a neki tetsző cipőket és mivel a manapság oly divatos outlet értékesítést kombinálják a szintén “trendi” second hand árusítással, ezért az árak nemhogy nagyon kellemesek, de kifejezetten olcsók és jó minőségű cipőket találunk.

photo 3.JPG

Új és használt cipők hetente érkeznek a boltba, így igazán megéri minden héten betérni. Stílusban és minőségben a sportcipőktől a legelegánsabb bőrcipőkig, a csizmákon át válogathatunk és a kiszolgálásra sincs panasz. A cipők mellett pedig bőr táskák választhatóak kiegészítőként.

photo 2.JPG
Folyamatosan várhatóak akciók és  leárazások, bár mondjuk tényleg nem értjük, hogy a valóban eredeti márkás és divatos cipőket, hogy lehet még ennél is olcsóbban árulni. Reméljük, hogy sok ilyen bolt nyílik még mind Budafok-Belvárosban, mind az egész kerületben, mert a kisvállalkozók igazán színt hoznak a mindennapok szürke vásárlásaiba.

photo 1.JPG

Mi már ellátogattunk ide, mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hogy tegyen hasonlóképpen! :)

Spider Cipő-Outlet
1221 Budapest, Mária Terézia utca 16
+36 30 737 4540
Facebook: http://on.fb.me/KOddZm
Nyitvatartás:
H-P: 09-18
SZ: 09-13

image_1355394243.jpg

Budafok Éjjel-Nappal

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budafok.blog.hu/api/trackback/id/tr745778679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása