HTML

Budafok Éjjel-Nappal

Aki ismeri annak nem kell bemutatni, aki pedig még nem ismeri annak meg kell ismernie a 22. kerületet. Megmutatjuk mit, hol és mikor érdemes csinálni Budafokon!

Címkék

Egy kis meglepetés

2014.03.24. 19:48 Budafok Éjjel-Nappal

Egy vallomással kell kezdenünk ezt a bejegyzést. Az elmúlt hetekben ritkultak a bejegyzések mind itt a blogon, mind a Facebook oldalunkon. Mentségünkre legyen szólva, egy sokkal nagyobb projektbe kezdtünk bele és nem hittük volna, hogy ennyire le fog kötni minket. Mindazonáltal örömmel jelentjük be, hogy az Oroszlános udvarban található Álomautó Kiállítással együttműködve útjára indítjuk a "Budafok szabadon” programsorozatot.

A célunk, hogy olyan kultúrális és szabadidős programokat kínálhassunk a kerületben élőknek és az ide látogatóknak, amelyek fővárosi és országos szinten is turisztikai térképre helyezik Budafokot. A programsorozat első rendezvénye az I. BUDAFOKI LOCSOLÓ- ÉS NYUSZIFESZTIVÁL!

alomauto-husvet2014_kepeslap-v4-prev.jpg

Húsvét alkalmából egy kétnapos minifesztivált szerveztünk az Oroszlános Udvarba, ahol a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki talál magának elfoglaltságot és szórakozási lehetőséget. A kétnapos rendezvényen a gasztro élményeket A Nagymama Házi Boltja sonkái, a Pataki cukrászda pékárui és az Álomborok biztosítják. A programok mellett megrendezzük az első közösségi ruhavásárt is, így megunt, kinőtt vagy saját kezűleg készített ruhadarabjaitokat most eladhatjátok vagy elcserélhetitek. Az árusításhoz asztalbérlés és előzetes regisztráció szükséges a marketing@alomautokiallitas.hu e-mail címen. Egy asztal ára 3 000 forint, mérete 132x77 cm.

Az időpont április 19-20., a helyszín az Oroszlános Udvar.

Részletes programok az alábbi szórólapon:

rsz_alomauto-husvet2014_kepeslap-hatlap-final.jpg

image_1355394243.jpg

Budafok Éjjel-Nappal

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budafok.blog.hu/api/trackback/id/tr525876543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása