HTML

Budafok Éjjel-Nappal

Aki ismeri annak nem kell bemutatni, aki pedig még nem ismeri annak meg kell ismernie a 22. kerületet. Megmutatjuk mit, hol és mikor érdemes csinálni Budafokon!

Címkék

Rendeljünk pizzát: Ördög Pizza

2013.01.22. 10:00 Budafok Éjjel-Nappal

Hétfő esti éhezés okán döntöttünk úgy, hogy pizzát rendelünk és, hogy mihamarabb itt legyen, ezért a kerületben válogattunk. Ezúttal választásunk az Ördög pizzériára esett. A IV. utca sarkán készülnek a pizzák, de jelenleg csak házhoz szállítást vagy személyes átvételt kérhetünk. A házhoz szállítás a XXII. kerület teljes egészén és a XI. kerületben, Albertfalváig ingyenes és kérhető.

photo.JPG

Az étlapként funkcionáló szórólapon, a pizzán kívül találunk még hamburgereket, hot dogot, salátákat és gyros tálat is. Az árak kifejezetten kellemesek, a 32 cm-es pizzák 850 forinttól kezdődnek, de meg is állnak 1290 forintnál.

photo 4_.jpg

A választásunk egy négysajtos és egy hawaii pizzára esett. A tészta egyszerűen tökéletes, vastagsága inkább olaszos, nem túl vékony, kívül ropogós, de nem is túl kemény. A szélek kellemesen vékonyak és a feltét mennyiségére sem lehet panasz. Ám nem csak a mennyiség a mérvadó, hanem a minőség is, amiben szintén nem kellett csalódnunk. A négysajtoson a mozzarella mellett, márványsajt és füstölt sajt kockák, valamint parmezán szórás is megtalálható volt. A hawaii-on a sonka nem volt ledarabolva, hanem szép szeletekben volt elhelyezve a pizzán, a többi feltétre sem volt panasz.

photo 3_2.JPG

A kiszállítási időről nem tudunk nyilatkozni, mivel érte mentünk, de kevesebb mint 30 perc alatt el is készült a rendeléstől számítva, amit mi átlagosnak tartunk. Mindenképpen javasoljuk kipróbálásra, legközelebb Családi menüt rendelünk 2990 Ft-ért, ami két 32 cm-es pizzát és két sima hamburgert tartalmaz, szerintünk igazán megéri!

Ördög Pizza
Nyitva tartás: 10:00 - 23:00
Rendelésfelvétel: 22:45-ig
+36-30-321-2480
+36-1-782-8995
1224 Bp. IV. utca 2.
www.ordogpizza.hu
http://www.facebook.com/pages/Ördög-Pizza/287966351220679?ref=stream

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budafok.blog.hu/api/trackback/id/tr25033488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása