HTML

Budafok Éjjel-Nappal

Aki ismeri annak nem kell bemutatni, aki pedig még nem ismeri annak meg kell ismernie a 22. kerületet. Megmutatjuk mit, hol és mikor érdemes csinálni Budafokon!

Címkék

Erre jártunk: Nasi Fagylaltozó

2014.06.19. 07:44 Budafok Éjjel-Nappal

A nyár beköszöntével, több cukrászdát is felkerestünk már, hiszen ki ne vágyna egy gombóc hűsölésre? Választásunk a Facebookon is igen aktív Nasi Fagylaltozóra esett.

A Háros utca felső részén található fagylaltozó, egészen el van dugva a fentről érkezők elől, de nem szabad figyelmen kívül hagyni mert odabent igazán hűs nyalánkságok várják az embert. A fagyikat (és süteményeket) helyben is ellehet fogyasztani, erre van lehetőség a klimatizált üzlettérben és az épület elött kialakított teraszon is. A cukrászda épülete kívül-belül teljesen fel lett újítva, igazán kellemes környezetben lehet válogatni és fogyasztani.

A klasszikus ízek mellett természetesen válogathatunk extravagánsabb ízek közül is, de ha megmaradnánk egy belga csoki és vanília duónál, kérhetjük akár színes tölcsérben is, hogy megbolondítsuk a fagylaltozás élményét. Az általunk kóstolt három ízből, melyek között megtalálható volt a zöldalma, a kókusz és a “kinder pingvin” egyikben sem csalódtunk. A kókusz pedig még fel is vette a versenyt a korábban kóstolt Pink Frog kókusszal. A mai igényeknek teljesen megfelelve, természetesen kézműves fagylaltokról beszélünk minden íz esetében és az árak miatt sem kell aggódnunk hiszen egy gombóc mindössze 165 ft normál adagban. A gyerekeknek a színes tölcsér mellé gyermek adagot is lehet kérni, bár egy ilyen finom fagylaltot minden gyerek szívesen elmajszol.

Gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt ajánljuk, hogy látogassanak el. Mi is vissza fogunk még térni!

Nasi Fagylaltozó
Cím: 1222 Budapest, Háros utca 148.
Nyitvatartás: Hétfőn 12-től este 7-ig, keddtől vasárnapig 11-től este 7-ig.
Tel.: +36-30-675-9875

image_1355394243.jpg

Budafok Éjjel-Nappal

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budafok.blog.hu/api/trackback/id/tr676309519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása