HTML

Budafok Éjjel-Nappal

Aki ismeri annak nem kell bemutatni, aki pedig még nem ismeri annak meg kell ismernie a 22. kerületet. Megmutatjuk mit, hol és mikor érdemes csinálni Budafokon!

Címkék

Rendeljünk: Roseto Pizza

2014.08.11. 12:30 Budafok Éjjel-Nappal

photo 2_4.JPGAz elmúlt héten a Roseto Pizzéria kínálatából választottunk és kértünk házhozszállitást. A most következő bejegyzésben pedig részletesen be is mutatjuk, hogy hogyan teljesítettek. Házhozszállítást a kerületben és Diósdon vállalnak, 1000 Ft-os rendelés felett ingyenesen, ami igazán korrekt hozzáállás. A várakozási idő nem volt több 40 percnél, ami teljesen átlagosnak mondható, főleg, hogy a kerület másik végébe rendeltünk a budatétényi étteremhez képest.

Választásunk egy magyaros pizzára és egy rántott sajtra esett, ami már-már klasszikusnak számít az étterem teszteléseknél. Mindkét étel még forrón érkezett meg és kiemelkedően jók voltak. A pizza tésztája igazán vékony volt, a feltétek minősége meglepően jó volt és összességében is egy tökéletes pizzát kaptunk.

Hasonlóan jó volt a rántott sajt is. Nem folyt szét a sajt, de a panír sem lett bántóan vastag. A legnagyobb meglepetés mégis az volt, hogy mire házhoz érkezett, még mindig finoman olvadt volt a közepe. A hasábburgonyával sem volt gond, éppen csak annyira lett megsózva, hogy aki kevésbé sósan szereti még annak is kellemes volt. A házi tartár pedig felveszi a versenyt bármelyik másik éttermével.

Mindenkinek tudjuk ajánlani, aki szeretne egy pihenőnapot a konyhában, de attól még nem akar kompromisszumokat kötni. A Roseto Pizzériában nem fog csalódni.

 

Roseto Pizza
Cím: 1223 Bp. Rákóczi út 20/B
Tel.:+36-1-292-0831
Rendelésfelvétel: 11:00-21:30
http://www.roseto.hu/
https://www.facebook.com/RosetoPizza

image_1355394243.jpg

Budafok Éjjel-Nappal

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budafok.blog.hu/api/trackback/id/tr296594837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása