HTML

Budafok Éjjel-Nappal

Aki ismeri annak nem kell bemutatni, aki pedig még nem ismeri annak meg kell ismernie a 22. kerületet. Megmutatjuk mit, hol és mikor érdemes csinálni Budafokon!

Címkék

Erre jártunk: Gyár utcai Megálló

2013.01.13. 18:31 Budafok Éjjel-Nappal

Mindenekelőtt, boldog új évet kívánunk minden kedves olvasónknak és reméljük mindenki kipihente már a karácsonyi lakomákat és a szilveszteri mulatozásokat az elmúlt hetekben.
Az év első bejegyzésében az egyik kedvenc kerületi éttermünkkel fogunk foglalkozni. Már többször jártunk a Gyár utcai Megállóban, melyről pár kép meg is jelent a Budafok Éjjel-Nappal facebook oldalán. Most azonban egy kicsit bővebb lére eresztve mutatnánk be az éttermet. A Gyár utca szürke épületei közül kiemelkedik az épület falára festett óriási emeletes busszal. Előtte és az épülettel szemben is tudunk parkolni, amit igazán fontos megemlíteni, hiszen a megközelítés leginkább autóval vagy kerékpárral ajánlott.
photo 1.JPG
Berendezés és hangulat:
 
Tavasztól őszig csakis a teraszt ajánljuk, most viszont a bőséges benti helyek közül választottunk. A hely kialakítása a kinti designhoz hasonlóan a londoni double deckerek körül forog, néhol egy kis egyáltalán nem erőltetett retró elemmel színesítve. A párkányon elhelyezkedő klasszikus szódás szifonok, régi vasalók és egyéb háztartási kellékek igazán otthonos hangulatot kölcsönöznek a helynek. A menüket és az étlapokat a falon krétával felírva is megtaláljuk.
photo 5.JPGphoto 3-1.JPG
Az asztalok mellett kényelmes bőrkanapékon pihenhetünk ebéd után vagy akár szervezhetjük oda tárgyalásunkat is, a Segafredo kávékülönlegességek és elkészítésük is tökéletes. A munkát ingyenes wi-fi elérhetőség is segíti.
photo 2-1.JPG
Ételek-italok:
 
A reggeli ajánlatok után, mindennap van kétféle menü és napi ajánlat is. Pénteken isteni vasalt csirke fogadott bennünket primőr salátával.
kicsiIMG_8471.JPG
Mint azt megtudtuk, a jövőhéttől a'la carte étlapról is választhatunk prémium ételek közül, elérhető áron. Már alig várjuk a lazacot! Megrendelésre készítenek igazán kreatív és nagyon finom formatortákat és már többször rendeltünk rendezvényre hidegtálakat és pogácsát, süteményeket. Készüljünk fel, hogy mindenki meg akarja tudni majd, hogy honnan rendeltük! :) A süteményeket természetesen ebéd után is kérhetjük, a választék változó, de még sosem csalódtunk, most éppen igazán házias és tökéletes pitét választottunk.
kicsiIMG_8452.JPG
A konyha vállalkozókedvét mutatja, hogy most éppen házi készítésű sajtokat kóstolhatunk ebéd elött, közben vagy után.
photo 4.JPGkicsiIMG_8466.JPG

photo 1-1.JPG

 

Az aktuális heti menüt a www.megallok.hu oldalon tekinthetjük meg.

Árak:
 
A napi menü 950 forintért, a napi ajánlat pedig 1100 forinttól vár bennünket. Figyelembe véve, hogy az ételek és italok kiemelkedően ízletesek és az adagokra sem lehet panasz, csak ajánlani tudjuk mind kipróbálásra, mind pedig heti menüre, előfizetésre. Érdemes a megálló Facebook oldalát is nyomon követni, gyakran várják akciókkal a kedves vendégeket és a helyszín mellett ott is tájékozódhatunk ezekről.
Cím: 1222 Budapest Gyár utca 15.
Nyitvatartás: 8-16 minden hétköznap
Egyéb szolgáltatások: wifi, gyereksarok, reggeli, teljes catering

Szólj hozzá!

Címkék: facebook gasztro szilveszter catering kavezo Budafok Étterem 22.kerület Megallok

A bejegyzés trackback címe:

https://budafok.blog.hu/api/trackback/id/tr885015961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása