HTML

Budafok Éjjel-Nappal

Aki ismeri annak nem kell bemutatni, aki pedig még nem ismeri annak meg kell ismernie a 22. kerületet. Megmutatjuk mit, hol és mikor érdemes csinálni Budafokon!

Címkék

Erre jártunk: Kompház

2014.06.17. 01:09 Budafok Éjjel-Nappal

A nyár beköszöntével előtérbe kerülnek a szabadtéri és teraszos vendéglátóhelyek. Legújabb bejegyzésünkben is egy ilyen hellyel fogunk foglalkozni.

Az április közepétől szeptemberig nyitvatartó büfé csupa meglepetéssel várja az odalátogatókat. Már 11-től nyitva vannak és a konyha egészen fél tízig várja az éhezőket, de akkor már csak félórát lehet ebben a csodálatos környezetben eltölteni a tízórás zárásig. A szomszédos Vasmacska mellett egészen eltörpül a Kompház büfé bejárata, de inkább kövessük a megérzéseinket mint a kikövezett utat ha finom halakat ennénk. A kapun áthaladva rögtön a Duna-partjával találjuk magunkat szemben és egy terasszal ahol helyet foglalhatunk.

Maga a büfé egy kis házikó és bár nem éppen a legcsillogóbb kívülről, de minden rendkívül tiszta és a varázslatot színes tálcákon kapjuk. A mi választásunk a ropogósra sült kagylóhúsra esett és egyáltalán nem csalódtunk. A kagyló valóban ropogós volt, de nem lett odaégetve és mégis teljesen átsült. A rácsöpögtetett citromon kívül remekül ment hozzá a kovászos uborka is. Ottlétünk közben sorban kérték ki a régi és rutinos vendégek a hekkeket és mind egy szálig gyönyörűen nézett ki és óriási darab volt. Egy egész hallal már nem tudtunk volna megküzdeni hiszen a kagylóból is hatalmas adagot kaptunk, de azért még megkóstoltuk a rántott tintahalkarikát is. Szintén nem csalódtunk. Az ételkínálat mellé bőséges italválaszték is elérhető, a halak mellé azért mégiscsak egy fröccs dukál. Külön plusz pont, hogy nem kell külön kérni az almafröccsöt, az állandó kínálat része.
photo 3_2.JPG
A rendeléseket megkönnyíti, hogy számozott fából készült halakat osztanak mellé, így elég csak a saját számunkra figyelni és amint kész vannak az étkeink, már szólnak is. A várakozási idő igazán nem mérvadó, főleg ha figyelembe vesszük, hogy milyen kellemes a környezet.

photo 2 (1)_2.JPGA Kompház büfé már az első alkalommal magával ragadott minket és biztosan kerítünk még alkalmat a hely teljes kínálatának feltérképezésére. Ajánljunk mindenkinek aki szereti Duna-part mással össze nem téveszthető hangulatát és azoknak is, akik csak ennének egy jót.

photo 5_1.JPG

Kompház
Cím: 1222 Budapest, Gyár utca 1.
Tel.: +3620-619-9420 

image_1355394243.jpg

Budafok Éjjel-Nappal

1 komment

Címkék: gasztro Budafok Étterem 22.kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://budafok.blog.hu/api/trackback/id/tr676308639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása