HTML

Budafok Éjjel-Nappal

Aki ismeri annak nem kell bemutatni, aki pedig még nem ismeri annak meg kell ismernie a 22. kerületet. Megmutatjuk mit, hol és mikor érdemes csinálni Budafokon!

Címkék

Februári programok a Klauzál Házban

2013.02.06. 08:40 Budafok Éjjel-Nappal

Remek programokkal várja nem csak a kerület lakóit a Klauzál Gábor Művelödési Központ. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja a kedvére való elfoglaltságot.
korong.jpg
babas_hatterkepek_szamitogepre_1-800x600.jpg
02_23_16_e.jpg
dr szakacs.jpg
p17cagqqnnllg1i1c5k19f96ga.JPG


Szerdán, 6-án tartja az Artchaika Egyesület kerámia kiállítását, melyet Szabolcs Attila polgármester nyit meg, este 18 órától. A kiállítás február 24-éig látogatható.

Február 9-én, szombaton, a Családi Hétvégék sorozat folytatódik, a KOLOMPOS Farsangi Mulatság koncertjével délelőtt 10 órától. A programot farsangi álarckészítés előzi meg negyed 10-től.

Idén is várja babaruha börzével az érdeklődőket a Klauzál Ház, az első időpont február 10-e, vasárnap. A vásár reggel 9-től 13 óráig tart.

13-án, szerdán, 6 órától várják a kamarateremben a sport szerelmeseit, hiszen az U18-as női jégkorong válogatott látogat el kerületünkbe.

Február 14-én, csütörtökön, 2-től 4-ig Dr. Szakács Ferenc sebész tart előadást "A daganatok kialakulása és kezelése" témában, szintén a kamarateremben.

Február 16-án és 17-én a 424-es vasútmodellező klub tart kiállítást. Nyitva tartási és jegyinformációk az alábbi linken: http://goo.gl/rjK8B

Kedden, február 19-én, kezdődik az a három előadásból álló bérletes sorozat, melynek nyitódarabja A rút kiskacsa, az Ametiszt Bábszínház előadásában. A további előadásokról az alábbi linken érdeklődhet: http://goo.gl/FyDZh

A filmek kedvelői Az utolsó hegycsúcs vetítésén vehetnek részt február 20-án este hattól. A belépő mindössze csak 500 forint. A film előzetese az alábbi linken tekinthető meg:
http://goo.gl/6EQHU

A SZERTELENÜL drogprevenciós előadássorozat februári vendége Szabó Győző színész várja az érdeklődőket február 21-én 14 órától.

Kicsit megkésve, de csatlakozik a Klauzál Ház is a házasság hete programsorozathoz. Szintén 21-én, csütörtökön, Süveges Gergő műsorvezetővel beszél Mészáros Csaba, a ház igazgatója.

Igazi rock and roll mulatságra számíthatnak, akik ellátogatnak a farsang alkalmából rendezett Madarak házibulizenekar koncertjére február 23-án este 8-tól. A jegyek korlátozott számban elérhetőek. Érdeklődni az alábbi linken megadott telefonszámon érdemes: http://goo.gl/caE4v

A Jazz+Mi+Ti, azaz a Budafok Big Band szórakoztató-ismeretterjesztő sorozata most Zana Zoltán szaxofonművésszel teljesül ki 24-én, vasárnap, 17 órától.

Február 27-én, délután kettőtől várja az egri Babszem Jankó Színház a Rátóti csikótojás című népmesével és muzsikával a kisebbeket.

Reméljük, mindenki talál kedvére való programot és minél többet látogatnak el Önök is kerületünk kulturális ékkövébe.

image_1355394243.jpg
Budafok Éjjel-Nappal

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budafok.blog.hu/api/trackback/id/tr355065192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása