HTML

Budafok Éjjel-Nappal

Aki ismeri annak nem kell bemutatni, aki pedig még nem ismeri annak meg kell ismernie a 22. kerületet. Megmutatjuk mit, hol és mikor érdemes csinálni Budafokon!

Címkék

Kis boltban, nagy nyomda!

2014.06.14. 12:52 Budafok Éjjel-Nappal

Ismét egy már régóta működő boltot mutatunk be a blog hasábjain. A Promontor Print már a Promontor Üzletház megnyitása óta várja igen sokrétű szolgáltatásaival a vásárlókat. Kivel ne fordult volna már elő, hogy elfelejtett kinyomtatni egy dokumentumot és az utolsó pillanatban jött rá, hogy kifogyott a tinta a nyomtatóból? Esetleg egyedi ajándékban gondolkozott, legyen az bögre, póló vagy párnahuzat? Kevés olyan dolgot tudnánk mondani amire itt, Budafok-Belváros központjában nemet mondanának!

Egy átlagos háztartásban nem feltétlenül éri meg nyomtatót fenntartani, hiszen csak foglalja a helyet, a tinta mindig a legrosszabbkor fogy ki és ha ritkán használjuk, még akár be is száradhat. Ezért ha akad valami nyomtatni való, Mi mindig a Promontor Print-et választjuk! Útba esik a belváros felé igyekezvén és a kerület bármely pontjáról gyorsan elérhető. Eddig még sosem csalódtunk sem a nyomatok minőségében, sem pedig az elkészülési időben. A kiszolgálás mindig kedves és előállhatunk a legelképesztőbb ötletünkkel is, biztosan lesz rá megoldás.

photo 1_2.JPG

A klasszikus nyomdai szolgáltatások mellett ajándéktárgyak széles választékát találjuk az üzletben, az egyediségért pedig a gravírozás felel. Többféle bor közül választhatunk, melyre teljesen egyedi címkét is kérhetünk az ünnepeltnek vagy üzleti partnerünknek. Ha pedig a helyi lapokban és egyéb médiumokban szeretnénk reklámozni vagy apróhirdetést feladni, itt szintén megtehetjük, hiszen a Promontor Print egyben hirdetésfelvevő pont is.

photo 2_1.JPG

A legtöbb szolgáltatás és ajándéktárgy a honlapon is megtalálható, de érdemes körbenézni az üzletben is. Minket meggyőztek már a mottójukkal is! :)

2016_1.jpg

Promontor Print
Cím: 1221 Budapest, Kossuth Lajos utca 25-29. Földszint
E-mail: uzlet@promontorprint.hu
Tel.: +36-1-482-0210
Web: www.promontorprint.hu

image_1355394243.jpg

Budafok Éjjel-Nappal

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budafok.blog.hu/api/trackback/id/tr946297875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása