HTML

Budafok Éjjel-Nappal

Aki ismeri annak nem kell bemutatni, aki pedig még nem ismeri annak meg kell ismernie a 22. kerületet. Megmutatjuk mit, hol és mikor érdemes csinálni Budafokon!

Címkék

Erre jártunk: Pink Frog Fagylaltozó - Cukrászda

2014.06.09. 17:36 Budafok Éjjel-Nappal

Igazán hiányzott már Budafok hegyes-völgyes részén egy kávézó vagy cukrászda ahová az ember fia-lánya betérhet egy félórára, akár a gyerekekkel, akár csak egy nyugodt félórára. Ezért is lett hiánypótló a Pink Frog Fagylaltozó az Árpád utcában.

Már egy ideje tartottak a munkálatok, amikor kiderült, hogy a régi kocsma helyén egy sokkal inkább gyermekbarát hely fog nyílni. A nyitás után nem sokkal látogattunk el, kedvünket és lelkesedésünket tényleg csak a zuhogó eső fogta kissé vissza.

A belépés után két dolog derült ki a beltérről. Az első, hogy valóban minőségi és modern bútorokat, elemeket használva egy igényes vendéglátóhelyet alakítottak ki. Másrészről le sem lehet tagadni, hogy a középpontban a gyermekek vannak. A kis asztaltól kezdve, egészen a színes tölcsérekig, a kertben kialakított játszótéren át az ugrálóvárig teljesen gyerek és családbarát. Arról nem is beszélve, hogy amíg a gyerekek jól érzik magukat, a szülők is lazíthatnak egy kicsit.

Az italkínálat teljesen általános, a kuriózumokat a sütik és fagyik terén keressük. Mi egy epres kockát és egy maxi king szeletet kóstoltunk meg. Mindkettő nagy gonddal lett elkészítve és igazán ízletesek voltak. Tökéletes íz, állag és kinézet. Ugyanez elmondható a fagylaltokról. Amit igazán érdemes kiemelni az akkori kínálatból az a kókusz.Egyszerűen mennyei volt.

Az 50nm-es belső részben és a 160nm-es belső udvaron fantasztikus gyerekzsúrokat lehet rendezni és az sem kérdés, hogy honnan rendeljük a tortát, hiszen már tortarendelést is felvesznek. Az apukákra is gondoltak mivel a nyár folyamán közvetítik a foci vb-t is.

Mindenkinek javasoljuk, hogy látogasson el, mert egy igazán üdítő színfoltja lett Budafoknak.

Pink Frog Fagylaltozó - Cukrászda
pinkfrogfagylaltozo@gmail.com
1222 Budapest, Árpád utca 11.

image_1355394243.jpg

Budafok Éjjel-Nappal

Szólj hozzá!

Címkék: blog gasztro kavezo Budafok Étterem 22.kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://budafok.blog.hu/api/trackback/id/tr106283050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása