HTML

Budafok Éjjel-Nappal

Aki ismeri annak nem kell bemutatni, aki pedig még nem ismeri annak meg kell ismernie a 22. kerületet. Megmutatjuk mit, hol és mikor érdemes csinálni Budafokon!

Címkék

Erre jártunk: A megújult BMTE Sportvendéglő

2014.06.12. 08:15 Budafok Éjjel-Nappal

Sokak örömére teljesen megújult a BMTE sportvendéglő. Nemcsak kívülről újították fel teljesen, de a belső teret is teljesen modernizálták. A régi vaskos fapadok és asztalok kikerültek a teraszra, bent pedig új asztalok és székek várnak mindenkit. Minden helyiségben TV-n keresztül lehet sportmérkőzéseket nézni és a bárpult is gyönyörű lett.

photo 4 (1).JPG
A sok változás mellett azért a jó dolgok megmaradtak a régiben. Az árnyat adó fák a teraszon, a kellemes zsibongás ami nélkül annyira üres lenne a hely és végül, de nem utolsó sorban a konyha is még mindig remek.

photo 1_1.JPG
Látogatásunkkor a régi kedvencünket rendeltük, rántott sajtot, hasábburgonyával és tartármártással. Félelmeink azonnal szertefoszlottak amikor -rekordidő alatt- megkaptuk a tányérokat. Az adag nem ment össze, a sajt is finom, még éppen olvadt állapotban került tálalásra, a hasáb tökéletesen átsütve és a tartármártással sem volt gond.

photo 3_1.JPG
A megújult környezet kiváló helyszíne lehet születésnapoknak, zenés rendezvényeknek és egyéb összejöveteleknek. Amíg tart a nyár és jó az idő akár 80 fős rendezvényeknek is otthont adhat a belső tér és a terasz.

A legjobb az egész átalakulásban, hogy a szerethető kicsit kopottas, avittas vendéglőből egy szintén szerethető, imádható vendéglő lett, modern köntösben, de mégis hangulatosan. Mindenkinek ajánljuk, hogy látogasson el, legalább egy ebédre, de törzshelynek sem utolsó!

BMTE Sportvendéglő
1222 Budapest, Promontor utca 89.

image_1355394243.jpg

Budafok Éjjel-Nappal

1 komment

Címkék: gasztro catering kavezo Budafok Étterem 22.kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://budafok.blog.hu/api/trackback/id/tr956290177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magdolna Takács 2014.11.10. 22:59:46

Meglátogattuk az átalakult vendéglőt. Nagyon kellemes a környezet, jó volt az ebéd. Öten voltunk, szépen fogyasztottunk. Kifelé menet az unokabátyám az előtérben letette a táskáját, ahol egy illető pakolt. Szeretett volna készíteni egy felvételt a megújult étteremről. Sajnos amikor kivette a táskájából a fényképezőgépet, nyitva hagyta a táskáját. Bementünk a bárpult elé, ahol a felszolgáló felajánlotta, hogy elkészíti rólunk a felvételt. Megköszöntük, majd távoztunk. A pályaudvaron vette észre az unokabátyám, hogy a pénztárcája könnyebb lett 28 ezer forinttal. Ajánlani tudom, hogy aki odalátogat a vendéglőbe, vigyázzon az értékeire, ha nem akarja, hogy nagyon drága legyen a látogatás. Nagyon sajnálom ami történt, mert mi gyakran meglátogattuk a vendéglőt, de ezek után kissé rossz szájízzel térnénk be ebbe a kultúrált, kellemes helyre, ahol ilyen enyveskezű emberek is dolgoznak.
süti beállítások módosítása